Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Porovnání kvality 3D tisku pomocí optické digitalizace
Schäffer, Matúš ; Vespalec, Arnošt (oponent) ; Paloušek, David (vedoucí práce)
Táto práca sa zameriava na popis vybraných rozdielov v stratégii tlače a funkcionalite proprietárneho a komerčného nárezového programu. Tie sú testované pomocou vytvorených experimentov pri použití rovnakej stolovej FDM tlačiarne a rovnakého vlákna. V jednotlivých experimentoch je využitá 3D optická digitalizácia výtlačkov, ktorá napomáha presnosti merania. Potom sú 3D skeny skúmané pomocou inšpekčného programu, ktorý umožní získanie hodnôt, popisujúcich rozmerovú a geometrickú presnosť. Následne sú zistené výsledky porovnávané a je stanovený záver.
Design samoobslužné řezačky na chléb
Zbořil, Jan ; Rajlich, Jan (oponent) ; Rubínová, Dana (vedoucí práce)
Tématem mé bakalářské práce je design samoobslužné řezačky na chléb. Návrh je zaměřen na vylepšení estetické stránky řezačky, ale zároveň přichází i s invenčním ergonomickým a technologickým řešením v oblasti obsluhy stroje a jeho systému krájení.
Porovnání kvality 3D tisku pomocí optické digitalizace
Schäffer, Matúš ; Vespalec, Arnošt (oponent) ; Paloušek, David (vedoucí práce)
Táto práca sa zameriava na popis vybraných rozdielov v stratégii tlače a funkcionalite proprietárneho a komerčného nárezového programu. Tie sú testované pomocou vytvorených experimentov pri použití rovnakej stolovej FDM tlačiarne a rovnakého vlákna. V jednotlivých experimentoch je využitá 3D optická digitalizácia výtlačkov, ktorá napomáha presnosti merania. Potom sú 3D skeny skúmané pomocou inšpekčného programu, ktorý umožní získanie hodnôt, popisujúcich rozmerovú a geometrickú presnosť. Následne sú zistené výsledky porovnávané a je stanovený záver.
Design samoobslužné řezačky na chléb
Zbořil, Jan ; Rajlich, Jan (oponent) ; Rubínová, Dana (vedoucí práce)
Tématem mé bakalářské práce je design samoobslužné řezačky na chléb. Návrh je zaměřen na vylepšení estetické stránky řezačky, ale zároveň přichází i s invenčním ergonomickým a technologickým řešením v oblasti obsluhy stroje a jeho systému krájení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.